TreeniTaivaan asiakaspalautteita:

Kirsi, +40 v.

Asiakaspalaute TreeniTaivaan henkilökohtaisesta valmennuspaketista (10x)

" Valmentajani Tuuli on miettinyt ja ilmoittanut tapaamisen sisällöstä ennakkoon ja usein muistuttaa vielä varusteista ja tapaamispaikasta. Materiaalin, kuten kuntosaliohjelmat olen saanut sähköpostitse niin että voin tutustua niihin ennen tapaamistamme ja kuljettaa ohjeet mukanani. TreeniTaivaassa pidetään huolta että tapaaminen etenee suunnitelman mukaan ja saan siitä kaiken hyödyn, vaikka itse harhaudun esim. puheenaiheissa hyvin helposti sivuraiteille. Hyvä esimerkki on kuntosaliohjelman 15 minuutin lämmittelyosuus; silloin puhumme ravintoasioista.

Heti alkuun yllätyin valmentajani Tuulin analyyttisestä otteesta kaikkeen tekemiseen. En yleensä pohdi omaa oloani niin tarkasti, että heti tietäisin miltä tuntuu tai onko jotain vaivoja. Sitten alkoi tulla peräänantamattomia ehdotuksia mm. hyvistä apuvälinehankinnoista. Tähän asti olin ollut niitä kaikkia vastaan, mutta olin päättänyt asennoitua positiivisesti, niinpä kuuntelin loppuun minulle esitetyt perustelut.

Ensin hankin sykemittarin. Se ei olisi helpompaa voinut olla, koska valmentajani tehokkaana etsi minulle sopivan, helppokäyttöisen mallin, ja näin minulle jäi vain ostamisen vaiva. 

PT:n roolissa Tuuli on nainen paikallaan ja rautainen ammattilainen, aina motivoiva ja hyvällä tuulella, tekee kaikki "tekosyyt" tyhjäksi lyhyen ytimekkäillä perusteluillaan. Hän osaa tsempata oikein olematta imelä. Ja saadakseen oman sanomansa terveellisestä elämästä tehokkaasti perille pitää olla oikea asenne, positiivisessa mielessä pitää olla pikkuisen hullu ja pitää olla pikkuisen ärsyttävä ja pitää olla itsekin täysillä mukana. Tätä kaikkea on henkilökohtainen valmentajani Tuuli. "

Sari,  + 40 v. 

Asiakaspalaute TreeniTaivaan kuntosaliohjelmapaketista

" Viime syksynä Norsupallon MM-kisoissa loukkasin pelitilanteessa oikean jalkani (mm. sääriluun murtuma). Jouduin pitkälle sairauslomalle.

Kun kuntoutus oli riittävästi edennyt, otin yhteyttä TreeniTaivaaseen. Sieltä valmentaja Tuuli ehdotti yksilöllistä kuntoutusohjelmaa kuntosalilla.

Ryhdyin siis Treenitaivaan asiakkaaksi. Tapasimme Tuulin kanssa useamman kerran. Aluksi kartoitettiin haastatteluin aiempi liikuntataustani, nykyinen kuntoni ja myös minun toiveeni. Tuuli teki yksilöllisen ohjelman, jonka kävimme yhdessä läpi. Valmentaja tarkasti, että tein liikkeet oikein. Kun olin tehnyt jonkin kerran itsenäisesti harjoitteita, tapasimme uudelleen. Kävimme vielä koko ohjelman läpi. Joissakin harjoitteissa saimme lisättyä jo painomääriä, toisissa korostettiin vielä oikeanlaista tekniikkaa.

Voin suositella Treenitaivaan asiakkuutta. Tuuli on persoonana valloittava, erittäin innostava ja mukava. Kuitenkin tarvittaessa tiukka (perusteli kaltaiselleni jäärälle useaan otteeseen, ettei kannata kiiruhtaa liian lujaa). Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt ottaa valmentaja mukaan joka kuntosalitunnille motivoimaan.

Tuuli on ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen. Hän osaamisensa on myös monipuolista, opiskellut myös ravintoasioita. Jos joutuisin vielä vastaavaan tilanteeseen, ottaisin heti yhteyttä TreeniTaivaaseen. Saattaahan olla, että jossain vaiheessa muutoinkin. Ja erityisesti jos tulisi tilanne, että liikunta ei jostain syystä enää sytyttäisikään."


Olavi, +50 v.

Asiakaspalaute TreeniTaivaan optimointisarjasta ( PT-asiakas)

" Liikkeet ovat tulleet paremmiksi ja enää ei venytys kohdistu vain polvien taakse vaan tuntuu myös muualla. Aluksi kun tein optimointisarjassa polven ojennuksia tuplapallo lähellä polvea, ei jalkaa voinut ojentaa täysin. Nyt voi eikä pallo tunnu epämiellyttävältä missään kohdin.

Kylkivenytyksissä koko matkan jäkitys on hävinnyt ja se tuntuu kyljen keskiosassa.

Olkapään venytys ei ennen juurikaan tuntunut, mutta nyt se tuntuu , on siis tullut lihaksia mitä venyttää. Kädet aukeavat selvästi enemmän eikä edestä kiristä. 

Liikuessa liikkeet ovat helpompia ja keveämpiä tehdä kun yleinen kireys on vähentynyt..."


Pia, + 30 v.

Asiakaspalaute TreeniTaivaan henkilökohtaisesta valmennuspaketista (5x)

" Olen saanut Treenitaivaasta vinkit ja vipstaakit ja kaikki on minusta itsestä kiinni miten jatkan. Mutta PT:tä voin suositella ilolla. Jos olet sellaista vailla ota yhteys TreeniTaivaan Tuuliin. On hyvä hommassaan.  Tietää mitä sun kans pitää tehä. "

Haluatko Sinäkin kehittyä ja voida paremmin kehossasi? 

Ota yhteyttä Tuuliin: