TreeniTaivaan henkilökohtainen valmennus -avaimet onnistumiseen

Älä pähkäile yksin! Ota yhteys TreeniTaivaan Tuuliin olipa kyse oman lajisi suoritusta tehostavasta oheistreenistä, painon pudottamisesta, stressin hallinnasta tai liikunnallisen elämäntavan aloittamisesta. TreeniTaivaan Tuuli on Sinua varten. 

Ammattitaitoisena ja Suomessa lisensoituna valmentajana (APT)  TreeniTaivaan Tuuli auttaa Sinua "näkemään metsän puilta". Tuulin avulla saat treenisi kulkemaan ja vinkkejä ja tukea ravitsemuksesi ja palautumisesi parantamiseen. Tasapaino näiden kolmen välillä takaa Sinulle onnistumisen ja hyvän olon. 

TreeniTaivaan henkilökohtainen ohjaus on kaikkea tätä: 

* Sinä määrittelet tavoitteesi. Keskustelemme yhdessä asettamistasi tavoitteistasi ja muista huomioon otettavista asioista täyttämäsi taustatietokaavakkeen perusteella.

* Testauksissa kartoitamme lihaskuntosi, aerobisen kuntosi, ryhtisi ja lihastasapainosi sekä kehon koostumuksesi ( Omron 511-laite). Tämän teemme, jotta harjoittelusi tulee sujumaan turvallisesti ja yksilöllisesti.

* Saat täyttämäsi ruokapäiväkirjan pohjalta tehdyn ravitsemuskartoituksen. Käymme yhdessä läpi analyysissä esiin nousseita mahdollisia ongelmakohtia ravitsemuksesi toteutuksessa ja haemme niihin ratkaisuja.

* Valmentajanasi seuraan ravitsemustasi valmennussopimuksesi ajan tavoitteidesi mukaisesti.

* Saat henkilökohtaisesti laaditun tavoitteidesi tukevan kausisuunnitelman.

* Saat henkilökohtaisesti suunnittellut, tavoitteitasi tukevat yksittäistreeniohjelmat/-ohjelmoinnin.

* Saat henkilökohtaista ohjausta, tukea ja motivointia yhteisissä treenitapaamisissamme.

* Tapaamme sovitusti Sinun aikataulusi mukaan (paketit: 5x/10x/30X)

* Pidämme yhteyttä yhteistreenien välissä viestimillä (WhatsApp, Messenger, sähköposti).

* Valmentajanasi seuraan reaaliajassa harjoitteluasi HeiaHeia-sovelluksella ja Sinulle henkilökohtaisesti luodulla Google Driven lukujärjestyksellä

Henkilökohtaisten valmennuspakettien hinnat löytyvät tästä painikkeesta: 

Ota yhteys TreeniTaivaan Tuuliin tästä: 

TreeniTaivaassa Sinä olet tähti!