Pilates-starttipaketti 3 x 60 min

Tutustu pilatekseen turvallisesti yksilöohjattuna. TreeniTaivaan Pilates -starttipaketti  sisältää 3 x 60 minuutin opetuskertaa. Näillä kerroilla käymme läpi pilateksen valmistavia liikkeitä ja tutustumme  pilateksen periaatteisiin käytännössä harjoitellen ( mm. hengitys, keskittyminen, keskivartalon käyttö, liikkeen jatkuvuus). Tuuli ohjaa Sinua henkilökohtaisesti liikkeiden suorittamisessa ja näin opit tekemään ne heti oikealla tekniikalla. Opit myös kuuntelemaan kehosi "avainkohtia" harjoitellessasi. Tämän starttipaketin jälkeen voit osallistua turvallisesti ryhmässä pidettäviin pilatestunteihin tai jatkaa Tuulin ohjauksessa yksityistunneilla. 

Miksi Pilates? 

Pilates on lyhykäisyydessään "oppi omasta kehosta". Sen avulla treenaat itsellesi vahvan, liikkuvan ja tasapainoisen kehon, rauhoitut ja saat aikaa itsellesi. 

1) Pilates parantaa kehonhallintaasi. Pilateksen täsmällisen tekniikan avulla opit miten saat kehosi toimimaan niin kuin se on luotu toimimaan. Pilatestekniikka kunnioittaa ihmisen normaaleja liikeratoja sekä lisää kehonhallintaa ja voimaa tarkoituksenmukaisilla harjoitteilla.

2) Pilates lisää läsnäolon tunnettasi ja rauhoittaa hermostoasi. Pilateksessa keskittyminen ja hengitys ovat olennainen osa harjoittelua. Tiedostettu hengitys tukee liikettä ja sen vaikutuksia rauhoittaen samalla hermostoa.

3) Pilatesharjoittelu  lisää liikkuvuuttasi sekä nivelissä että paranten lihasten elastisuutta. Pilatesharjoittelulla saat ( myös mahdollisesti lihaskireyksien takia pienentyneet) liikeratasi suurenemaan mm. nivelten likkuvuuden parantuessa. Pilatesharjoitteet tähtäävät aina selkärangan normaaliin liikkuvuuteen, sen lihaskireyksien vähenemiseen ja pitkän vahvan selkärangan myötä hyvään oloon. 

TreeniTaivaan yksilöohjatut tunnit pidetään asiakkaan toiveen mukaan joko asiakkaan kotona tai tuntia varten vuokratulla salilla. Hintaan lisätään tilavuokra tai matkakulut asiakkaan kotiin.

Lue tästä asiakaspalautteita 

Treenitaivaan Tuulin pitämistä 

yksilöohjatuista pilatestunneista: 


Tästä löydät TreeniTaivaan Pilates -starttipaketin hinnan: 

Tutustu Pilatekseen upeana liikuntamuotona. Ota yhteyttä: