TreeniTaivaan Tuuli esittäytyy

Kuka olen: Nimeni on Tuuli Viri ja olen TreeniTaivaassa Sinua varten. TreeniTaivas oon erikoistunut henkilökohtaiseen valmennukseen ja henkilökohtaiseen pilatesohjaukseen. 

Mikä on TreeniTaivas: Saat minulta ammattitaitoista valmennusta kohti tavoitteitasi. TreeniTaivaan valmennus tukee myös hyvinvointiasi koska valmennussuunnitelmat ovat kokonaisvaltaisia, kannustavia ja motivoivia. Tunnet eron kehossasi. 

Miksi valitsisit Treenitaivaan valmentajaksesi: Kehosi tasapaino on minulle valmentajana sydämen asia. Ilman tasapainoa treenisi ei kulje, ei tapahdu kehittymistä ja olet alttiimpi loukkaantumisille. Tätä tasapainoa haemme valmennuksessa käyttäen työkaluina myös pilatesta ja ohjattua kehonhuoltoa.

Tuulin koulutustausta:  Olen koulutukseltani FAF Personal Trainer® ja lisensoitu Somatic Pilates®-ohjaaja. Olen myös SKY ry:n auktorisoima personal trainer (APT) ja FAF Gym Instructor®. Lisäksi olen laillistettu sairaanhoitaja yli 15 vuoden työkokemuksella.

Olen aloittanut tänä syksynä 4-vuotisen osteopaattikoulutuksen, jonka tarkoituksena on lisätä palvelujeni moniulotteisuutta ja kokonaisvaltaisuutta asiakkailleni. 

Toiminta-alueeni on pääkaupunkiseutu.

Ohjaan ryhmäliikuntaa toiminimelläni Tanssituuli (www.tanssituuli.com). 

Klikkaa alla olevasta linkistä ja lue asiakaspalautteita TreeniTaivaan asiakkailta: 

TreeniTaivaassa Sinä olet tähti!